z njim

Edinstvene prednosti postopka rotacijskega oblikovanja

2024-03-22 19:30

Po eni strani je največja prednost procesa rotacijskega oblikovanja ta, da ga je mogoče oblikovati v enem kosu, kar je najbolj primerno za trenutne personalizirane izdelke po meri; po drugi strani pa je v skladu s trendom mehanizacije v logistični industriji ta tehnologija dosegla razširitevizolirane škatledoizolirane omare. In ravno ustreza višini kočije, nosilnost škatle pa lahko doseže več sto kilogramov. Izboljšuje učinkovitost transporta z mehanizacijo in zmanjšuje stroške dela z zmanjšanjem števila rokov obdelave med postopkom dodeljevanja.

insulated boxes

Lin Yuxiao je dejal, da uporaba novihizolirane škatlein kabinetov ne le nadgrajuje zagotavljanja kakovosti in zmanjšuje stroške"zadnja milja"hladne verige, ampak prinaša tudi revolucijo v transportni industriji hladne verige. V preteklosti,"70 % vozil s hladno verigo ni bilo polno naloženih"postala pogosta težava v transportni industriji hladne verige. Zdaj, ko se e-trgovina pogreza v mesta tretje in četrte stopnje, je problem praznih tovorov postal bolj pomemben.

insulated cabinets

Zato je Xiamen ICECON razvil izdelke, primerne za različne scenarije glede na različne trge in potrebe, ter ustvaril profesionalne storitve in rešitve okoli izdelkov.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.