z njim

Naj bodo obroki vedno in kjer koli sveži

2024-05-20 19:30

                                                                   Izolacijska škatla za hrano. Priročna škatla za transport tople in hladne hrane

V današnjem hitrem tempu je uživanje okusnih in svežih obrokov na poti ključnega pomena tako za posameznike kot za podjetja. Zabojniki za pošiljanje tople in hladne hrane zagotavljajo priročno in zanesljivo rešitev za prevoz toplih in hladnih jedi, saj zagotavljajo, da so obroki na popolni temperaturi, dokler ne prispejo na cilj. Raziščimo vsestranskost teh vsestranskihkontejnerji za pošiljanje hrane.

insulated food transport box

1. Ohranjajte temperaturo

Ena od glavnih značilnostiposode za pošiljanje tople in hladne hraneje njihova sposobnost ohranjanja temperature hrane dalj časa. Izolirana podloga pomaga vzdrževati zahtevano temperaturo za vroče jedi, jih ohranja tople in pripravljene za postrežbo, hkrati pa ohranja svežino in hrustljavost hladnih jedi, kar zagotavlja, da ostanejo hladne in prijetne.

2. Trajnost

Toplo in hladnoškatla za transport hraneje izdelana iz trpežne ICECON izolirane škatle za prenašanje hrane, ki je izdelana iz PE materiala za živila in vmesne poliuretanske PU pene ter je odporna na nizke temperature do -80 stopinj Celzija. Štirje najlonski zapahi vrat so izdelani iz trpežnega PA+GF materiala, so odporni na trganje, madeže in vodoodporni, kar zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost posod za transport hrane pri večkratni uporabi.

3. Prostorna zmogljivost

The  izolirane posode za prevoz hraneima prostorno kapaciteto, ki lahko sprejme različne jedi in pijače. Pogosto imajo več predelkov, stojal ali pladnjev, ki vam omogočajo organiziranje in ločevanje različnih vrst hrane, da preprečite mešanje med transportom in ohranite svežino.

food transport containers

4.Enostaven za prenašanje

Toplo in hladnoškatle za pošiljanje hraneso zasnovani z mislijo na priročnost in prenosljivost, zaradi česar so idealni za gostinska podjetja, restavracije, storitve dostave hrane in posameznike, ki morajo prepeljati obroke na različne lokacije. Imajo čvrste polkrožne ročaje in kolesa na dnu, kar jim omogoča preprosto premikanje za prenašanje, tudi ko so polno naloženi, kar vam omogoča varen in varen transport obrokov.

Izolirana transportna škatla za živila zagotavlja priročno in praktično rešitev za transport obrokov in pijač, hkrati pa ohranja njihovo svežino in temperaturo. Ne glede na to, ali dostavljate vročo pico, enolončnice ali juhe na dogodke s cateringom ali hladite solate, sendviče in sladice za piknike ali srečanja na prostem, so te vsestranske posode za vas.

insulated food carrier box

Z napredno opremo, močno tehnično močjo, bogato akumulacijo industrije in dobrim upravljanjem ICECON strankam zagotavlja visokokakovostne rešitve OEM&ODM z nenehnimi inovacijami in prizadevanji.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.