z njim

Štiri glavne stopnje kitajskih izoliranih škatel

2024-03-20 19:30

Poleti v osemdesetih letih prejšnjega stoletja so bile sladice, zavite v odeje, vložene v lesene škatle in prodajane po ulicah in uličicah, veliko veselje otroštva. Čeprav kombinacija"lesena škatla + odeja"ni več, veselje otroštva še vedno traja.

Po mnenju Lin Yuxiaoa, predsednika Xiamen ICECON Cold Chain Technology Co., Ltd. (okrajšava celotnega besedila: Xiamen ICECON), to dejansko odraža, da Kitajskaizolirana škatlaaplikacije so v preteklih letih doživele izboljšave v zahtevah glede kakovosti po izboljšanju proizvajalcev in končnih potrošnikov. Vsaka stopnja sprememb in nadgradenj ne le ustreza potrebam časa, ampak ima tudi pomanjkljivosti. The"lesena škatla + odeja"oder je boljši kot nič; the"pena + vodni led"faza je žrtvovanje temperature zamrznjenega izdelka, da se zagotovi, da se vodni led ne stopi in zamrznjen izdelek postane hladilno sredstvo; tretja faza je uporaba brizganja ali pihanja plastikeizolirane škatlepredelano s plastično tehnologijo, vendar je ta vrsta izdelka primerna samo za hladilna sredstva, ki so plošče za hladilno shranjevanje. Če uporabite suhi led pri -78 °C, se bo škatla starala, postala krhka in počila v kratkem času, zaradi česar je ni mogoče ponovno uporabiti.

insulated box

"Trg je zdaj v tretji fazi zrelosti, trg četrte stopnje pa je treba še gojiti."Četrta stopnja, ki jo omenja Lin Yuxiao, je plastični inkubator, izdelan s postopkom rotacijskega oblikovanja. Ta vrstaizolirana škatlaima široko temperaturno območje, prilagojen videz, visoko vzdržljivost in visoko odpornost na udarce. Zdaj je Xiamen ICECON največji proizvajalec transportnih škatel s suhim ledom na Kitajskem z več kot 40-odstotnim tržnim deležem. Nato bodo vodilni izdelki, kot so pasivni premični hladilniki s sprednjimi skladišči, nizkotemperaturne razdelilne škatle za konzerviranje mleka, ultra nizkotemperaturne transportne škatle za cepiva in hibridne termostatske omare, prav tako množično proizvedeni v velikem obsegu.

Insulated food carrier box

Xiamen ICECON Cold Chain Technology Co., Ltd. je sodobno inteligentno proizvodno podjetje, specializirano za prilagajanje in razvoj rotacijskih termostatov in termostatskih omaric ter proizvodnjo PE izdelkov velikih velikosti in posebnih oblik s postopkom rotacijskega litja. ICECON ima 32.000 kvadratnih metrov velik industrijski park, ki združuje raziskave in razvoj, oblikovanje in proizvodnjo. Predstavil je napredno opremo iz Evrope in Združenih držav ter ima tehnične vodje in strokovne ekipe, ki izhajajo iz koncepta konstantne temperature vesoljskega plovila Shenzhou-5.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.