z njim

Festival Najlepše boginje - Izlet

2024-03-09 19:30

V tej pomladni sezoni pozdravljamo Festival boginje. Na ta poseben dan izrazimo naše najvišje spoštovanje in najiskrenejše blagoslove vsem čudovitim boginjam! Bodi zdrava, lepa, samozavestna in močna! Naj greste vedno dlje na poti življenja in uresničite svoje sanje! Naj bo vaše življenje polno sonca in upanja, vsak dan pa naj bo poln sreče in veselja! Vesel dan žena, naj tvoja lepota in moč cvetita večno!

insulated food carrier box

Pomlad se vrne na zemljo in vse oživi! Izlet na prostem v organizaciji podjetja se je uradno začel, pojdimo skupaj v naravo, sprostimo telo in duha ter skupaj okusimo lepoto in harmonijo narave! Med tem potovanjem nismo le izzivali sami sebe, ampak smo tudi uživali v čudoviti pokrajini Zhangzhouja in okusili okusno okusno hrano ter nepozabne spomine.

hot food pan carrier

1. Zhangzhou Yundongyan

Znan kot"Jama št. 1 v južnem Fujianu", je več kot 40 velikih in majhnih jam in več kot 200 kaligrafskih napisov v različnih stilih iz preteklih dinastij. Ker je na gori jama, ko dežuje, oblaki in megla letijo iz jame. Ko pride dež in se nebo razjasni, oblaki in megla odplavajo nazaj v jamo, zato se imenuje Yundong Rock. Takoj ko smo prispeli na cilj, je začelo rahlo deževati, a to ni vplivalo na našo odločenost, da se povzpnemo na vrh. Po ovinkih poti in skladih čudnega kamenja so se vsi podpirali, drug za drugim plezali čez planinska vrata in plezali po železni kabelski lestvi. Po veliko trdega dela smo končno dosegli vrh Yundongyan. Ko smo stali na visoki točki in gledali navzdol, smo imeli panoramski pogled na čudovito pokrajino mesta Zhangzhou. Svež zrak in prijetna pokrajina sta poskrbela za sprostitev in veselje ljudi. Ta vzpon pa ni le razgibal našo fizično pripravljenost, ampak nas je tudi naučil enotnosti in vztrajnosti.

thermal pan carrier

2. Starodavno mesto Zhangzhou

Po sestopu z gore smo uživali v razkošni pojedini z brancinom in posebnim slanim piščancem, nato pa smo se odpeljali do zgodovinskega starodavnega mesta Zhangzhou. Obiščite starodavno mesto Zhangzhou in poskusite posebne prigrizke mesta Zhangzhou. Ob okušanju okusne hrane smo spoznavali tudi zgodovino in kulturo starodavnega mesta Zhangzhou ter občutili globoko dediščino tega mesta.

insulated food carrier box

3. Gora Zhangzhou Jinji

Zadnja postaja je gora Jinji, ekološka kmetija, kjer lahko doživite vznemirljive projekte: vodni park, hitro smučanje po travi, zipline, vznemirljive korake na vodi, internetni most slavnih itd. Vsak projekt je izziv za vsakogar. Spodbujajmo drug drugega, dajmo, premagajmo strah, soočimo se z izzivi in ​​rešimo izzive! Ta izkušnja nama ni vlila samo poguma in samozavesti, ampak je tudi poglobila najino prijateljstvo.

hot food pan carrierthermal pan carrierinsulated food carrier box

Med današnjim načrtom potovanja nismo samo uživali v naravni pokrajini Zhangzhouja, okusili pristno hrano in izkusili vznemirljive projekte. Ta izlet ni le sprostil našega telesa in duha, ampak je okrepil tudi odnos med sodelavci. Verjamemo, da bomo v prihodnjem delu vsi bolj enotni in sodelovalni ter prispevali več k razvoju podjetja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.