z njim

ICECON vas vabi k sodelovanju na mednarodnem sejmu hotelske ponudbe in gostinstva v Šanghaju 2023

2023-05-22 19:00

2023 HOTELEX Shanghai International Hotel and Catering Industry Expo je pomemben del Shanghai Tourism Industry Expo, ena od treh glavnih dejavnosti vizitk, na katere se bomo osredotočali med"14. petletka"vodi šanghajski občinski urad za kulturo in turizem. Razstavni obseg bo dosegel 400.000+ kvadratnih metrov, število razstavljavcev pa bo doseglo 3.000+. Pričakuje se, da bo privabil več kot 250.000 profesionalnih obiskovalcev iz hotelske gostinstva, trgovine na drobno v supermarketih, gostinstva za prosti čas, potrošnje kulturnega turizma, splošnega zdravstva in drugih industrij, da obiščejo in opravijo poslovne izmenjave z razstavljavci.

insulated containers

31. Shanghai International Hotel and Catering Industry Expo bo veličastno potekal v Šanghajskem nacionalnem kongresnem in razstavnem centru. Razstava bo trajala štiri dni (5.29-6.1). AISCO je bil povabljen k sodelovanju na razstavi in ​​je v polnih pripravah na razstavo.

Takrat si boste lahko ogledali veliki dogodek ASK-ove stojnice v D58, Hala 5.1! Iskreno vas vabimo, da nas obiščete za svetovanje!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.