z njim

Predsednik Liuyi Ye Qing in generalni sekretar Fujian Chain Store and Franchise Association sta obiskala ICECON za pregled

2023-08-21 19:30

Ye Qing, predsednik Liuyi, in Liu Jianglong, generalni sekretar Fujian Chain Store and Franchise Association, sta obiskala sedež ICECON-a za pregled.

21. avgusta zjutraj sta gospa Ye Qing, predsednica skupine Liuyi, in Liu Jianglong, generalni sekretar Fujian Chain Store and Franchise Association, prispela na sedež ICECON-a.

insulated food carrier box

Liuyi Convenience Store je blagovna znamka verige supermarketov v mestu Fuzhou. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2011. Kot lastno odgovornost prevzema oskrbo okoliških prebivalcev in zagotavlja zeleno, sveže in priročno nakupovalno okolje z novimi koncepti, modnim in humanim razmišljanjem ter diferenciranimi izdelki. . Ima sistem samopostrežnih trgovin in sistem lokalnih trgovin s svežo hrano. Je sodobno celovito verižno podjetje z lastnim logističnim distribucijskim centrom in splošnim distribucijskim centrom za predelavo sveže hrane.

insulated catering boxes

1. Obisk tovarne ICECON

G. Lin Yuxiao, predsednik ICECON-a, je skupaj s svojo marketinško ekipo izrekel toplo dobrodošlico direktorju Yeju, generalnemu sekretarju Liuju in članom njihove vodstvene ekipe. Z obiskom tovarne ICECON so opravili poglobljen pregled zgodovine blagovne znamke ICECON, lastnosti izdelkov, poslovne filozofije itd. Celovit uvod.

2. Močno sodelovanje, razprava in izmenjava

Predsedujoči Ye Qing, generalni sekretar Liu in njihova ekipa so visoko priznali novi transportni model hladne verige ICECON in oblikovanje izdelka. V zvezi s skupinami potrošnikov v verigi priročnosti in obeti na trgu hrane v hladni verigi ter scenariji uporabe, kot tudi o bolečih točkah v procesu transporta v hladni verigi, razprava in izmenjava z g. Lin Yuxiaom, predsednikom ICECON. Na podlagi ICECON-ovega inovativnega transportnega modela hladne verige pričakujemo, da bo ICECON pomagal skupini Liuyi pri vzponu.

vevor insulated food pan carrier

3. Namen blagovne znamke

ICECON se osredotoča na rast skupaj s svojimi partnerji, ne le pri zagotavljanju visokokakovostnih izolacijskih izdelkov, temveč tudi pri zagotavljanju individualnih transportnih rešitev. ICECON se veseli sodelovanja z vami, da bi prispevali k zdravju in varnosti ljudi.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.