z njim

Izlet je vreden pomladnega časa

2023-03-19 19:30

Plesna mladina, očarljiv team building. Team building 2023 se je začel na gori Xiaohuang: pred začetkom igre so se vsi zbrali v krogu, stisnili drug drugega za ramena, udarili po hrbtu, sprostili telo in duha ter se preprosto ogreli za naslednje aktivnosti. Dejavnost prekine nepoznanost med vsemi s skupinskim sodelovanjem, izbere ime ekipe, razmišlja o sloganih, oblikuje formacijo in zapoje skupinsko pesem, tako da lahko vsi izboljšajo svoje razumevanje drug drugega s timskim delom za dokončanje nalog.

dry ice insulated boxes

Kolektivna žogica za srečo goji timski duh, uri koordinacijo telesa in deluje timsko, z enim umom in enim ciljem. Razvrščanje pokra: Preizkuša komunikacijske sposobnosti in način razmišljanja ekipe. Skozi aktivnosti so vsi tudi globoko začutili pomen kohezije. Samo z združevanjem in sodelovanjem lahko skupina s skupnimi močmi vseh doseže končni uspeh.

insulated dry ice containers

Sonce sije in čas je pravi. Po končanem jutranjem team buildingu in uživanju v okusnem kosilu smo se odpeljali do gore Changtai Tianzhu. Tianzhu Mountain Happy Ocean World je zgrajen na zeleni gori. V njem plava več kot 300 vrst in na desettisoče morskih bitij. Ne samo, da lahko plavate v modrem in skrivnostnem oceanskem kraljestvu, ampak so na voljo tudi čudovite predstave z delfini, predstave z morskimi levi, predstave o hranjenju itd."največja akrilna plošča"podvodni ogromen zaslon, ki ga je potrdila Guinnessova knjiga rekordov, in romantično panoramsko kolo z višino 88 metrov, kamorkoli pogledate, so razgledi.

insulated catering boxes

Mladosti ni konca, sreče ni konca. Vsako leto ima svoj okus, vsaka postojanka ima svojo kuliso, rože bodo cvetele ob cesti in tudi cesta pred nami. Spomnimo se tega čudovitega časa in se veselimo našega naslednjega srečanja. Kar naprej in prihodnost je obetavna!

ICECON je specializiran za serijo škatel za rotacijsko oblikovanje, kot so škatle s konstantno temperaturo (hladne in vroče) in škatle, izolirane s suhim ledom. Med prevozom s hlajenjem ima naše podjetje na izbiro različne metode izolacije, kot so plošče za hladilno skladiščenje, suhi led in CO2. So varni, okolju prijazni, učinkoviti in enostavni za uporabo ter izpolnjujejo vaše različne scenarije uporabe istega vozila pri različnih temperaturah.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.