z njim

Vesel dan boginje

2023-03-08 19:30

Trava raste in oriole letijo, svileni trakovi brišejo brežino. Marec je dan, ko sobivata pomlad in romantika"8. marec Dan boginje"je tukaj kot obljubljeno. Da bi izrazilo svojo ljubezen in blagoslov vsem zaposlenim, je podjetje posebej pripravilo majhno presenečenje. Vesel praznik vsaki edinstveni boginji!

dry ice insulated boxesinsulated thermal containers

Posebna ljubezen, namenjena posebnemu vam, vaši hčerki, vaši ženi, vaši materi in še bolj sebi. Naj postaneš čudovita oseba in delaš, kar imaš rad. Ti si kraljica in zaradi tebe je ta svet lepši!insulated hot food transport boxes

ICECON je specializiran za serijo škatel za rotacijsko oblikovanje, kot so škatle s konstantno temperaturo (hladne in vroče) in škatle, izolirane s suhim ledom. Med prevozom s hlajenjem ima naše podjetje na izbiro različne metode izolacije, kot so plošče za hladilno skladiščenje, suhi led in CO2. So varni, okolju prijazni, učinkoviti in enostavni za uporabo ter ustrezajo vašim raznolikim scenarijem uporabe istega vozila pri različnih temperaturah. Od blaga, občutljivega na temperaturo, do logistike hladne verige, skladiščenja suhega ledu in več, so naši zabojniki natančno izdelani, da ustrezajo najvišji standardi. Bodite prepričani, da so naši izdelki pridobili prestižne certifikate, kot so ISO9001, NSF in CE, ki potrjujejo njihovo izjemno kakovost in zanesljivost.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.