z njim

Slovesna slovesnost letne konference ICECON 2022

2023-01-13 19:30

Tudi v letu 2022 nismo pozabili na svoje prvotne želje in šli naprej ter dosegli razveseljive rezultate in uspešno izpolnili letne cilje. Razvoja in rasti podjetja ni mogoče ločiti od tihe podpore in nesebične predanosti vseh. Vsak delček napredka podjetja je neločljiv od truda vseh zaposlenih. Delati skupaj. Leto 2022 smo preživeli skupaj in skupaj bomo trdo delali tudi v letu 2023!

insulated food carrier box

Prepoznajte in nagradite izjemne zaposlene

Podjetje raste in raste iz dneva v dan, današnji dosežki pa so neločljivi od trdega dela in aktivnega sodelovanja vseh izjemnih kadrov. V preteklem letu so vse delavnice in oddelki podjetja trdo delali, trdo delali, trdo delali, imeli pogum za prakso in bili proaktivni glede ciljev podjetja in tovarne.

dry ice container


V preteklem letu smo hvaležni vsem našim prijateljem za izkazano zaupanje in podporo. Naš uspeh je posledica vašega truda, naša rast pa vaša podpora! Skupaj smo preživeli nepozabne trenutke v preteklosti, v prihodnosti pa se bomo podali na novo potovanje. V pričakovanju leta 2023 bomo izvajali nove čudovite stvari!

insulated food transport containers

ICECON je specializiran za serijo škatel za rotacijsko oblikovanje, kot so škatle s konstantno temperaturo (hladne in vroče) in škatle, izolirane s suhim ledom. Med prevozom s hlajenjem ima naše podjetje na izbiro različne metode izolacije, kot so plošče za hladilno skladiščenje, suhi led in CO2. So varni, okolju prijazni, učinkoviti in enostavni za uporabo ter izpolnjujejo vaše različne scenarije uporabe istega vozila pri različnih temperaturah.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.