z njim

G. Fan Jiyuan, višji pomočnik predsednika Dekun Logistics Group, in njegova delegacija so obiskali ICECON

2024-01-12 19:30

V začetku leta 2024 sta Fan Jiyuan, višji pomočnik predsednika Dekun Logistics Group in strokovnjak za logistiko hladne verige, in Bai Jinfeng, vodja Xiamena iz Dekun Logistics Group, obiskala Xiamen ICECON Cold Chain Technology Co., Ltd., da bi razpravljala o tem, kako za uporabo tehnologije hladilnega skladišča z izoliranimi škatlami za promocijo kitajskega suho hlajenega mešanega hladilnega skladišča Izvedite poglobljene izmenjave o inovacijah v verižni logistiki. Yan Jianhong, predsednik Xiamen Yuncang Supply Chain Management Co., Ltd., Xie Donghua, namestnik generalnega direktorja Xiamen ICECON Cold Chain Technology Co., Ltd., in He Bo, generalni direktor Xiamen Huoyouyou Intelligent Logistics Technology Co., Ltd. udeležili sprejema.

Fan Jiyuan, višji pomočnik predsednika Dekun Logistics Group, in njegova delegacija so najprej obiskali delavnico hladne verige ICECON inizolirana škatlavzorcev ter se podrobno seznanili s kakovostjo materiala, tehnologijo in procesom, tehničnimi težavami ter toplotnoizolacijskimi lastnostmi izolacijske škatle ICECON. G. Fan Jiyuan je prepoznal izjemne lastnosti izoliranih škatel ICECON v smislu kakovosti, izolacije in vzdržljivosti. Hkrati je pričakoval, da bo ICECON še naprej inoviral in razvijal v smislu prilagodljivosti in gospodarnosti izoliranih vozil, ki temeljijo na značilnostih kitajske logistike hladne verige, da bi uresničili uresničitev kitajske logistike hladne verige. Inovacija logistične opreme verige.

insulation box

Po obisku delavnice je gospod Fan Jiyuan v imenu Dekun Logistics razpravljal o inovacijah suho-hladnega mešanja z ICECON in Yuncang Distribution. G. Fan Jiyuan verjame, da je v primerjavi z razvitimi državami v Evropi in Združenih državah še vedno veliko prostora za izboljšanje stopnje prodora kitajskega logističnega trga hladne verige. Suho-hladno mešanje in večtemperaturno mešanje bosta neizogibno postala pomemben razvojni trend in dodatna sila za razvoj kitajske hladne verige. Trenutno je pojav odklopa in izgube temperature v tradicionalni logistiki hladne verige zelo pogost. Industrijske pomanjkljivosti pri zagotavljanju kakovosti logistike hladne verige močno vplivajo na varnost hrane in uporabniško izkušnjo. Ker se zahteve po kakovosti, pravočasnosti in stroških pri hlajenju in porabi sveže hrane povečujejo, je veliko prostora za razvoj logistike hladne verige za majhne in večserijske operacije. Logistična podjetja lahko v celoti uporabijo način suho-hladnega mešanja in toplotno izolacijo s pomočjo rafiniranih operacij. Inovacije vozil lahko dosežejo dostavo brez temperature v celotni verigi brez povečanja stroškov industrije. Lahko močno izboljša učinkovitost, stroške in kakovost kitajske logistike hladne verige in ima priložnost za to"premakniti"Kitajska hladna veriga.

insulated catering boxes

G. Fan Jiyuan je dejal, da Dekun Logistics zelo priznava industrijsko vrednost in inovativni pomen novega modela suhega in hladnega mešanja. Hkrati je sodelovanje pri inovacijah suhega in hladnega mešanja zelo skladno s strategijo Dekun Logistics+. Temelji na Dekunovem obstoječem nacionalnem omrežju in sistemu z velikimi vozovnicami, manj kot tovornjaki, s prekrivanjem virov Cloud Warehouse v terminalskem skladiščnem in distribucijskem omrežju ter ICECON-ovih inovativnih raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti v vozilih za izolacijo hladne verige, z natančnimi portreti in pregledi trg in naročnike ter Dekunove sistemske sposobnosti delovanja lahko nenehno prilagajamo potrebam kupcev in trga. Z razvojem in izboljšanjem izolacijske tehnologije in opreme imajo tri strani priložnost, da skupaj ustvarijo nov suho-hladno mešani logistični model hladne verige na Kitajskem.

insulated thermal containers

V tej izmenjavi so tri strani imele poglobljeno razpravo o smeri sodelovanja, razvojnem načrtu in delovnem mehanizmu inovacije mešanja s suhim hlajenjem. V naslednjem koraku bodo tri strani ustanovile delovno skupino, ki bo izvajala nadaljnje raziskave o potrebah strank in logističnih težavah ter skupaj ustvarila sistem suhega hlajenja v celotni verigi brez temperaturne razlike od glavne linije do dostave na dom. Nov hibridni logistični model hladne verige prispeva novo moč k zmanjšanju logističnih stroškov hladne verige na Kitajskem, izboljšanju kakovosti in učinkovitosti!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.