z njim

Združenje transportne in logistične industrije Guiyang je pregledalo Xiamen ICECON

2024-01-24 19:30

24. januarja je predsednik združenja Guiyang Transportation and Logistics Industry Association vodil skupino 10 višjih logističnih strokovnjakov, profesorjev in vodij podjetij, povezanih z logistiko, v Xiamenu, da so obiskali Xiamen ICECON Cold Chain Technology Co., Ltd., Xiamen ICECON Cold Chain Technology Xie Donghua, namestnik generalnega direktorja podjetja, in He Bo, generalni direktor Xiamen Huoyouyou Intelligent Logistics Technology Co., Ltd., sta sprejela delegacijo in imela konstruktivne izmenjave.

insulation box

Po pregledu celotnega proizvodnega procesa rotomoldingizolirane škatlena lokaciji v tem obdobju sta obe strani razpravljali predvsem o razvojnih priložnostih zelene logistike in logistike hladne verige v Guizhouju in Guiyangu. Predsednik je najprej predstavil"Električni Guizhou"politiko in industrijo pripravljene zelenjave, ki jo provinca Guizhou močno razvija, s poudarkom na ključni vlogi logistike hladne verige na področju sveže hrane, zamrznjene hrane in zdravil, ki zahtevajo shranjevanje pri stalni temperaturi, zlasti v."suho-hladno mešanje"model v prihodnjih trendih. Podpredsednik Xie Donghua iz ICECON-a je obiskovalcem tudi razložil, da je rotomoldedizolirana škatlaje pomembna oprema v logistiki hladne verige in ima pomembne lastnosti izdelka, kot so dolgoročno ohranjanje toplote, lahkost in prenosljivost, prilagodljiv dizajn, varstvo okolja in trajnost ter visoka stroškovna učinkovitost. In delil uspešen primer distribucije tovornjaka z normalno temperaturo in rotacijsko oblikovane izolirane škatle v območju hladne verige.

cooler shipping boxes

Obe strani sta nato izvedli konstruktivno analizo in razpravo o uporabi in modelu promocije rotacijskega oblikovanjaizolirane škatlena trgu hladilne verige Guizhou. Gostujoči strokovnjaki in profesorji se močno strinjajo, da bo logistični model uporabe visokokakovostnih rotacijskih izoliranih škatel + nove zmogljivosti za transport energije za izvajanje suho-hladnega mešanja pomembno vplival na reševanje bolečih točk v maloserijski in večserijski hladni verigi poslovanje in zmanjšanje emisij ogljika v logistiki hladne verige. učinek. Strani sta se dogovorili, da bosta izvajali strateško sodelovanje, začeli raziskavo trga logistike hladne verige v Guizhouju in skupaj spodbujali vladni projekt vzpostavitve modelov in standardov suhega in hladnega mešanja v Guiyangu.

insulated storage box

Ta izmenjava in sodelovanje nista le poglobila prijateljstva in sodelovanja med združenjem Guiyang Transportation and Logistics Industry Association in Xiamen ICECON, ampak sta tudi vlila novo vitalnost v razvoj električnega Guizhouja in zelene logistike. Verjamemo, da bo sodelovanje med obema stranema izboljšalo tudi stopnjo trajnostnega razvoja logistične industrije hladne verige in pozitivno prispevalo k izgradnji lepega ekološkega okolja in uspešne družbe.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.