z njim

Slovesna slovesnost letne konference ICECON 2023

2024-02-01 19:30

Ko se preteklo leto bliža koncu, se tukaj zberemo, da proslavimo naše dosežke in rast. V času smo bili priča neštetim čudovitim skupnim trenutkom in skupaj spisali sijajna poglavja. Danes se zberemo, da preživimo to veliko letno srečanje, pregledamo slavo preteklega leta in se veselimo neskončnih možnosti prihodnosti.

insulated containers

Predsednik ima letni povzetek. V preteklem letu nas je predsednik vodil k premagovanju težav in nenehno doseganju novih prebojev. Njegov povzetek nam bo dal dragocen navdih in smernice ter nam pomagal bolje razumeti razvojno usmeritev podjetja in strateško načrtovanje.

Vodje vsakega oddelka pripravijo poročila o delu ob koncu leta, v katerih so podrobno opisani rezultati dela in pridobljene izkušnje. Z njihovo deljenjem bomo bolj celovito razumeli stanje poslovanja podjetja in prihodnje razvojne načrte.

insulated storage box

Na današnjem srečanju smo posebej pripravili tudi nagovor za izjemne sodelavce. Ti zaposleni so ponos ICECON-a. S svojo izjemno uspešnostjo in izjemnimi dosežki razlagajo temeljne vrednote in duhovni pogled podjetja. Prisluhnimo njihovim zgodbam in občutimo njihovo rast in napredek.

insulated cold shipping boxes

Tema letnega srečanja je"Lovljenje svetlobe in srečanje z njo, hoja v luči". Svetloba je upanje, smer in motivacija za naprej. Loveti svetlobo in se srečevati pomeni, da bo na poti do uresničevanja naših sanj vedno žarek svetlobe, ki osvetljuje pot naprej. Hoditi v luči pomeni, da bi morali biti hvaležni in odločneje hoditi po poti k uspehu. Pridite k luči, sledite luči, postanite luč, izžarevajte luč.

insulated containers

Niz dobro načrtovanih programov bode oči, različni talenti pa pašejo oči občinstvu. Od strastnih plesov do šaljivih skečev, od čudovitih glasbil do vznemirljivih pevskih nastopov, vsak program je poln edinstvenega šarma in vznemirjenja.

insulated storage box

Na tem srečanju smo podelili priznanja izjemnim zaposlenim in priznanja za izjemne prispevke. Ti izjemni zaposleni so s svojo izjemno uspešnostjo in neumornim prizadevanjem veliko prispevali k rasti in razvoju podjetja. Izražamo jim globoko spoštovanje in se veselimo, da bodo še naprej ustvarjali blestečo prihodnost podjetja.

insulated cold shipping boxes

Sledite luči in jo srečajte, hodite v luči. Če se ozremo nazaj na leto 2023, smo šli skozi pomlad in jesen z roko v roki in s potenjem pisali veličastno poglavje ICECON-a. V pričakovanju leta 2024 še naprej stopajmo skupaj, pogumno naprej in skupaj ustvarjajmo bolj briljantno prihodnost!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.