z njim

ICECON se seli in odpravlja na novo potovanje!

2022-09-22 19:26

ICECON se seli in odpravlja na novo potovanje!

food insulation boxes

17. septembra 2022 je ICECON praznoval svojo selitev na nov naslov na št. 190 Xintian Road, okrožje Jimei, mesto Xiamen (industrijski park Jimei). Predsednik družbe, gospod Lin Yuxiao, generalna direktorica, gospa Guo Mingyue, in številni gostje so se zbrali na novi lokaciji, da bi obeležili ta mejnik.

cold chain insulated boxes

dry ice insulation boxes

Med slovesnostjo je imel predsednik Lin iskren govor in se zahvalil partnerjem, ki so stali ob strani ICECON-u v zadnjih šestih letih. Rekel je,"ICECON se je med svojo rastjo srečal s številnimi težavami in izzivi. Nenehno smo premagovali ovire, ostali prizemljeni in osredotočeni na raziskave, razvoj in proizvodnjo naših izdelkov. Trenutno so naši izdelki pridobili tržno prepoznavnost, pridobili dober ugled in zagotovili določen tržni delež. Rad bi izrazil svojo globoko hvaležnost prijateljem, družini in poslovnim partnerjem za njihovo neomajno podporo in zaupanje. Hvaležen sem tudi vsem našim sodelavcem, ki so rasli z nami. Naše podjetje si bo še naprej prizadevalo zagotavljati boljše ugodnosti za naše zaposlene, ustvarjati boljše izdelke za naše stranke in prevzeti več družbene odgovornosti."

food insulation boxes

cold chain insulated boxes

Novo pisarniško okolje je prejelo soglasne pohvale gostov in sodelavcev. S svojim modernim, odprtim in svetlim vzdušjem je pisarniški prostor opremljen s prostori, kot so sejne sobe in sprejemnice, ki zagotavljajo udobno delovno okolje za zaposlene. Novo pisarniško okolje ne upošteva le udobja, potrebnega za delo, temveč upošteva tudi izražanje individualnosti in vitalnosti zaposlenih. Opremljen je tudi z udobnimi spalnicami, prijetnimi jedilnicami in prostori za rekreacijo, ki brezhibno združujejo delo, prosti čas in kulturo podjetja. Ta kraj ni samo sedež, kjer delajo zaposleni v ICECON-u, ampak tudi topla in udobna družina za vse sodelavce v ICECON-u. Redno organiziramo team-building aktivnosti na prostem, obiske ob praznikih in podelitev nagrad za izjemne zaposlene, pri čemer se veselimo, da bodo naši sodelavci ICECON tukaj dosegli več uspehov.

dry ice insulation boxes

Paleta izdelkov ICECON vključuje predvsem inteligentne izdelke, kot so izolacijske škatle za živila, hladilne verige temperaturno nadzorovane škatle in izolacijske škatle s suhim ledom.

food insulation boxes

cold chain insulated boxes

dry ice insulation boxes

Še enkrat bi se radi zahvalili vsem gostom in partnerjem za njihove blagoslove ter njihovo nenehno podporo in pomoč ICECON-u. Hvala vsem! Združimo roke in zaželimo ICECON-u svetlo prihodnost: veliko vizijo in veličastno pot!


food insulation boxes



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.