z njim

Voditelji oddelka za delo Združene fronte občinskega komiteja stranke Xiamen so obiskali ICECON

2021-03-09 19:23

food insulation boxes

Namestnik ministra Zeng Qingjun, mestni odbor Xiamen United Front Work Department, obiskal podjetje ICECON! 15. marca popoldne se je namestnik ministra Zeng Qingjun iz oddelka za delo Združene fronte občinskega odbora v spremstvu Ke Mingzheja, polno zaposlenega namestnika vodje občinskega odbora Demokratske stranke, natančno pozanimal o proizvodnji, delovanju in povečanju kapitala , in širitev ICECON-a, prisluhnili izzivom, s katerimi se sooča podjetje, ter podali predloge in upanja.

 

Podjetje v glavnem proizvaja inteligentne izdelke, kot so izolacijske škatle za hrano, transportne škatle za hladilno verigo (cepiva) in izolacijske škatle s suhim ledom, ter nudi celovite podporne storitve za tehnologijo hladne verige.

 

cold chain transport boxes


Med raziskovalnim obdobjem so vodje našega podjetja spremljali namestnika ministra Zeng Qingjuna in druge, da so obiskali delavnico za proizvodnjo izolacijskih škatel s suhim ledom ICECON, pisarniško okolje osebja in predstavili položaj podjetja ter organizirali simpozij za poglobljene izmenjave.

 

dry ice insulation boxes


Predelovalna industrija je hrbtenica nacionalnega gospodarstva in temelj razvoja. ICECON v posebnem obdobju preprečevanja in obvladovanja epidemije izkoristi priložnost, namesti opremo, zažene poskusno proizvodnjo in stremi k vztrajnemu razvoju ter dokazuje svojo odločenost postati odličen in močan v tej panogi s praktičnimi ukrepi in prispevanjem k krepitvi osnovne konkurenčnosti"Xiamen Inteligentna proizvodnja". Hkrati se odziva na generalnega sekretarja Xi Jinpinga"dvojni ogljik"politiko in prispeva k nacionalnemu, etničnemu in globalnemu kroženju ogljika.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.