z njim

Izolirana škatla za transport hrane, ki ohranja vašo hrano svežo

2024-04-09 11:42

1. Zakaj je potrebna izolacija za transport hrane?

Hrana je bistveni del našega življenja, na kakovost hrane pa pogosto vpliva način transporta. Če izolacija živil v procesu prevoza ni dovolj dobro izvedena, se lahko živila segrejejo in pokvarijo, kar vpliva na kakovost in varnost živil. Zato je izolacija bistvena za prevoz hrane.

food insulated container

2. Kako izbrati termo škatle za transport hrane?

Izbira ustrezne izolacijske škatle je pomemben del zagotavljanja kakovosti transporta hrane. Običajno morajo imeti izolacijske škatle, ki jih izberemo, naslednje značilnosti:

A. Dobra toplotna izolacija: Izolacijski materiali morajo imeti dobro toplotno izolacijo, ki se učinkovito upira visokim in nizkim temperaturam od zunaj.

B. Dobra odpornost na vlago: med izolacijo hrane bo vlaga povzročila izgubo vlage v hrani, kar bo vplivalo na kakovost hrane. Zato morajo biti izolacijski materiali dobro odporni na vlago.

C. Dobra vzdržljivost: Izolacijski materiali morajo biti vzdržljivi in ​​dolgotrajni brez lahke obrabe in trganja, da se zagotovi varen prevoz hrane.

4. Okolju prijazni in nestrupeni: izolacijski materiali morajo biti okolju prijazni in nestrupeni, ne smejo onesnaževati hrane, s čimer zagotavljajo kakovost in varnost hrane.


3. Načini uporabe izolacijskih materialov

Pri uporabi izolacijskih škatel je treba upoštevati naslednje metode:

A. Predgrejte izolacijski material: Za zagotovitev izolacijskega učinka izolacijskega materiala ga je treba predhodno segreti, da doseže optimalno delovno stanje.

B. Tesno zavijte: Hrano in izolacijski material tesno zavijte, da preprečite, da bi zunanja temperatura vplivala na hrano.

C. Bodite pozorni na debelino izolacijskega materiala: Debelina izolacijske škatle mora biti na splošno nad 70 mm, da se zagotovi učinek izolacije.

insulated food pan carrrier

Pri uporabi izolacijskih materialov moramo biti pozorni tudi na naslednje točke:

A. Hranite na suhem: Izolacijski materiali morajo biti pred uporabo suhi, da preprečite vpliv vlage na izolacijski učinek.

B. Zamenjajte izolacijske materiale: Če med transportom izolacijski materiali kažejo znake obrabe ali deformacije, jih je treba nemudoma zamenjati.

C. Sama izolacija hrane: Nekatera živila imajo boljše izolacijske sposobnosti, kot so tople pijače, ki jih je mogoče neposredno izolirati s termovko ali termo steklenico.

food container

Skratka, izolacija je nepogrešljiv del transporta hrane. Izbira pravih izolacijskih škatel in uporaba pravilnih metod lahko zaščitita kakovost in varnost hrane, kar vam omogoča, da brezskrbno uživate v okusni hrani.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.