z njim

Odkrijte prednosti toplotno izoliranih škatel za shranjevanje suhega ledu

2024-05-11 19:30

V panogah, kjer je nadzor temperature ključnega pomena, imajo toplotno izolirane škatle za shranjevanje suhega ledu ključno vlogo pri ohranjanju celovitosti in svežine pokvarljivega blaga. Ti inovativni zabojniki zagotavljajo zanesljivo in učinkovito rešitev za shranjevanje in transport predmetov, ki zahtevajo ultra nizke temperature, ter zagotavljajo, da ostanejo zamrznjeni in varni med celotnim potovanjem. Raziščimo prednosti tegatermični izolirana škatla za shranjevanje suhega leduje.

dry ice storage boxes

1. Natančen nadzor temperature

Ohranjanje idealnih temperatur je ključnega pomena za ohranjanje kakovosti in varnosti pokvarljivega blaga med skladiščenjem in transportom. Izolirane škatle za shranjevanje suhega ledu zagotavljajo natančen nadzor temperature, kar uporabnikom omogoča prilagajanje količine uporabljenega suhega ledu za doseganje želene stopnje hlajenja. To zagotavlja, da občutljivi predmeti, kot so cepiva, zdravila, biološki vzorci in gurmanska hrana, ostanejo zamrznjeni in nedotaknjeni, preden dosežejo cilj.

2. Napredna tehnologija toplotne izolacije

Izolirane škatle za shranjevanje suhega leduso opremljeni z napredno izolacijsko tehnologijo za zagotavljanje vrhunskih zmogljivosti zadrževanja toplote. Več plasti izolacije lahko učinkovito zadrži hladen zrak v notranjosti škatle, hkrati pa prepreči prodiranje zunanje toplote, s čimer dolgo časa vzdržuje nizke temperature.

3. Vzdržljiva in lahka konstrukcija

Čeprav imajo izolirane škatle za shranjevanje suhega ledu močne izolacijske lastnosti, so zasnovane tako, da so lahke in prenosne, zaradi česar je enostavno rokovanje in transport. Izdelane iz trpežnih materialov, kot je polietilen visoke gostote (HDPE) ali ojačana plastika, so te škatle odporne na udarce, obrabo in vlago, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje v težkih okoljih.

dry ice shipping containers

4. Prilagodljivost

ICECON vedno jemlje zadovoljstvo strank kot svoj namen in strankam zagotavlja visokokakovostne OEM/ODM rešitve za konzerviranje hrane v skladu s potrebami strank.

Izolirane škatle za shranjevanje suhega ledu so nepogrešljivo orodje za ohranjanje celovitosti in varnosti temperaturno občutljivih predmetov med shranjevanjem in transportom. Z natančnim nadzorom temperature, napredno izolacijsko tehnologijo in vzdržljivo konstrukcijo zagotavlja podjetjem zanesljivo in učinkovito rešitev.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.