z njim

Toplotnoizolacijske škatle ICECON so v pomoč pri transportu cepiva

2021-01-01 19:22

Globalni kumulativni potrjeni primeri COVID-19 so uradno vstopili v"60 milijonov+"odru, ki se začne na 26. novembra 2020, število novih potrjenih primerov pa je 28. novembra 2020 doseglo novo najvišjo vrednost nad 740.000. Globalne razmere zaradi pandemije COVID-19 ostajajo hude, razvoj in napredek pri uporabi cepiv proti COVID-19 pa sta vedno tema, ki skrbi ljudi. Razume se, da zaradi posebne narave izdelkov cepiv, poleg tega, da morajo biti cepiva sama dovolj varna in učinkovita, celoten proces od proizvodnje do skladiščenja in transporta zahteva sterilno okolje, postopek shranjevanja in distribucije pa zahteva popolno hladno verigo, ki postavlja visoke zahteve glede opreme za shranjevanje in transport cepiv. Med celotnim postopkom, ko cepivo odstopa od določenega temperaturnega območja, je nagnjeno k izgubi učinkovitosti in predstavlja resno varnostno tveganje. ICECON raziskuje shranjevanje in transport cepiv v hladni verigi.

 

Izberite ICECON za nizkotemperaturne transportne škatle za cepiva:

1. Škatla je odporna na nizke temperature: Škatla je narejena iz LLDPE posebnega modificiranega materiala, ki lahko prenese temperature pod -78°C, ne da bi postali krhki po dolgotrajnem zamrzovanju. Lahko zagotovi varnost cepiv v škatli in je primeren za zahteve trenutnega -70°C okolje za shranjevanje in transport nekaterih cepiv v Združenih državah.


vaccine dry ice storage boxes

2. Integriranega oblikovanja ni enostavno poškodovati: izdelek skoraj nima notranje napetosti med postopkom rotacijskega oblikovanja, zaradi česar je odporen na deformacije, vzdržljiv in odporen na udarce, kar lahko bolje zaščiti varnost cepiv v škatli. Brezšivni integrirani modelni izdelek ima enakomerno debelino stene in brez šivov. Škatla ima dobro tesnjenje, ki lahko učinkovito izolira notranje in zunanje okolje ter ohranja notranje okolje brez kontaminacije.


food insulation boxes

3. Tehnologija visokotlačnega poliuretanskega penjenja: Raziskovalni svetovalec našega podjetja je prejel nagrado za napredek znanosti in tehnologije Aerospace Departmenta na področju raziskav poliuretanske pene. Samostojno smo razvili in izboljšali PU izolacijske materiale s koeficientom toplotne prevodnosti22mw/m·k (koeficient toplotne prevodnosti domačih primerkov je približno 30 mw / m·k), kar močno izboljša trajanje izolacije in učinkovitost nadzora temperature škatle.

 

Suhi led je hladilno sredstvo za dobro shranjevanje cepiva pri nizkih temperaturah in trans

cold chain transportation boxes



učinki prenosa.

Suhi led je trden ogljikov dioksid, ki kondenzira ogljikov dioksid v brezbarvno tekočino in se nato pod nizkim pritiskom hitro strdi. Ima temperaturo minus 78,5°C in neposredno sublimira iz trdne snovi v plin, ko se raztopi, ne da bi proizvedla vodo ali tekočino. Lahko se uporablja za nizkotemperaturno zamrzovanje v medicinske namene, pa tudi za transport plazme, posebnih zdravil, elektronskih nizkotemperaturnih materialov, natančnih komponent itd.

 

Prednosti uporabe suhega ledu za transport cepiva:

1. Hitro hlajenje s fizičnim stikom: z zakopavanjem cepiv v suh led, temperaturno okolje pod -70°C je mogoče hitro doseči. Za cepiva, ki jih je treba hraniti pod -70°C, suhi led je učinkovito hladilno sredstvo za transport in skladiščenje.

2. Brez izgube temperature zaradi izpada električne energije med transportom: Z dodajanjem zadostne količine suhega ledu je mogoče temperaturo za shranjevanje in transport cepiva vzdrževati na konstantni ravni. Izvedli smo poskuse za simulacijo transporta cepiva v naših škatlah, podrobne testne podatke pa lahko dobite tako, da kontaktirate naše podjetje.

3. Ni potrebe po posebnih vozilih: Za prevoz je mogoče uporabiti različne vrste vozil, kar učinkovito rešuje problem potrebe po specializiranih vozilih za distribucijo cepiva.

vaccine dry ice storage boxes

 

ICECON ponuja različne modele škatel za shranjevanje suhega ledu za cepiva. 

ICECON je podjetje, ki se posveča razvoju izolacijskih škatel z rotacijskim oblikovanjem, vključno z izolacijskimi škatlami za hrano, transportnimi škatlami v hladni verigi, izolacijskimi škatlami s suhim ledom in drugimi izdelki, ki so vsi prejeli certifikat ISO9001. S 32.000 kvadratnimi metri tovarne ICECON združuje raziskave in razvoj, oblikovanje in proizvodnjo. Z napredno opremo, močno tehnično močjo, bogatimi izkušnjami v industriji in dobrim upravljanjem nenehno uvajamo inovacije in si prizadevamo strankam zagotoviti visokokakovostne izdelke, zaradi česar smo pionirska blagovna znamka v industriji.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.