z njim

Izolirane posode ICECON igrajo pomembno vlogo pri transportu cepiva

2020-12-04 19:11

HCepivo proti COVID-19 podjetja ui-Rui BioNTech so začeli dajati v določenih regijah. To cepivo uporablja gensko tehnologijo in zahteva shranjevanje in transport pri temperaturah do -70 stopinj Celzija, zaradi česar je hladna veriga eden najzahtevnejših vidikov postopka cepljenja.

Insulated containers

 

Suhi led velja za primerno hladilno sredstvo za transport cepiv pri ultra nizkih temperaturah, s tališčem -78 stopinj Celzija, kar ustvarja okolje pod -78 stopinj Celzija za shranjevanje cepiva. Vendar pa uporaba suhega ledu zahteva izolirane posode, ki lahko prenesejo ultra nizke temperature, izolirane škatle ICECON z ultra nizkimi temperaturami pa zagotavljajo potrebno varnost za transport cepiva.

Insulated containers

 

Po poročanju tujega medija CNET je prva serija cepiv Hui-Rui prispela v Singapur prejšnji teden. Tesen partner podjetja Hui-Rui, Cold Solutions Pte Ltd, je za prevoz cepiva proti COVID-19 uporabil ultra nizkotemperaturne izolirane škatle ICECON s suhim ledom -70 stopinj Celzija, kar je zagotovilo varnost cepiva.

Insulated containers

Izolirane škatle za ultra nizko temperaturo ICECON omogočajo shranjevanje in transport cepiva pri ultra nizki temperaturi. Ponujamo vrsto izoliranih škatel v različnih velikostih, ki izpolnjujejo različne zahteve glede zmogljivosti. 

Insulated containers

Škatle ICECON so brezšivno oblikovane iz PE materiala, primernega za živila, in poliuretanske pene, ki ne onesnažuje, z nizko toplotno prevodnostjo. Škatle lahko prenesejo temperature do -80 stopinj Celzija, ne da bi postale krhke, in imajo nizko stopnjo izhlapevanja suhega ledu. Škatle ne potrebujejo vira napajanja, kar zagotavlja zanesljiv nosilec za transport cepiva. Odsotnost napajanja odpravlja nevarnost izgube temperature zaradi izpada električne energije, kar znatno poveča varnost cepiv in olajša njihov prenos in shranjevanje.

ICECON je že zagotovil posode za shranjevanje cepiv številnim farmacevtskim podjetjem in podpira prilagojene škatle. Pozdravljamo povpraševanja o naših izdelkih.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.